Διαχείριση Μπαζών

Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για το πολύ καλό σας site.

Σκέφτομαι να κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι μου, η οποία περιλαμβάνει και την κατεδάφιση ενός τοίχου. Θα ήθελα να με ενημερώσετε -αν γνωρίζετε φυσικά- για το ισχύει αναφορικά με τη διαχείριση των μπάζων. Τί πρέπει να ξέρω, πού πρέπει να απευθυνθώ, τί θα μου κοστίσει;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Απ: Αγαπητέ Κύριε,

Ανάλογα με το μέγεθος του τοίχου θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κάδο/container. Αν βρίσκεστε στην Αττική, προτείνουμε να ζητήσετε προσφορές από προμηθευτές (ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο προς το “Που θα βρω”). Ανάλογα με το ύψος του χώρου, μπορεί να χρειαστείτε και χωνιά/σωλήνες ώστε τα μπάζα να πηγαίνουν εύκολα και με ασφάλεια στον κάδο. Για μικρές ποσότητες μπορεί και να είναι δυνατόν η αποκομιδή να γίνει και με σακούλες που θα συλλέξει ο δήμος/κοινότητα μετά (πιθανώς) από κάποια συνενόηση.

Το σημαντικότερο -ωστόσο- είναι ότι καμμία τέτοια αλλαγή δεν πρέπει να γίνεται χωρίς να έχει δει πρώτα κάποιος μηχανικός το έργο. Πολύ συχνά κάποιοι τοίχοι αποτελούν φέροντα στοιχεία (στηρίζουν δηλ. το σπίτι μας). Βρείτε στο “Που θα βρω/Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί” μηχανικούς και αρχιτέκτονες.

Leave a Reply

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.