Category: Π ρ ο μ η θ ε υ τ έ ς

Είστε Προμηθευτής? Στείλτε μας με e-mail (info@alpha6.gr) την προσφορά σας για οποιαδήποτε εργασία ή υλικό, με διάρκεια ισχύος της προσφοράς και θα προσπαθήσουμε να την δημοσιεύσουμε χωρίς καμμία επιβάρυνσή σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι μπορείτε. Περιλάβετε αν θέλετε κι άλλα στοιχεία σας (δ/νση, τηλέφωνο, site) και φωτογραφίες.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύσουμε ή να διαγράψουμε οποιαδήποτε προσφορά, για οποιονδήποτε λόγω χωρίς καμμία προειδοποίηση.

Προβλήματα με εργολάβο? Ενημερώστε μας.

Περιγράψτε την δυσάρεστη εμπειρία που είχατε με κάποιον εργολάβο ώστε να ενημερώσετε άλλους ιδιοκτήτες και να βοηθήσετε τον ίδιο να βελτιωθεί. Χρησιμοποιήστε την φόρμα “Leave a reply” που θα βρείτε στο κάτω-κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανεβάστε το Έργο σας

και πάρτε προσφορές από επαγγελματίες του κλάδου. Δώστε μία περιεκτική περιγραφή του έργου σας και φυσικά τα στοιχεία σας (τουλάχιστον όνομα, τηλέφωνο και περιοχή) όπου θα μπορούν να σας καλέσουν για να σας δώσουν μιά προσφορά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μείνατε ευχαριστημένος από κάποιο εργολάβο, μάστορα ή τεχνίτη? Συστήστε τον!

Στείλτε μας τα στοιχεία του συμπληρώνοντας την φόρμα “Leave a reply” που θα βρείτε στο κάτω-κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Είστε εργολάβος, μάστορας ή τεχνίτης? Συστηθείτε!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την φόρμα “Leave a Reply” που θα βρείτε στο κάτω-κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Είστε προμηθευτής οικοδομικών υλικών?

Αν προμηθεύετε οικοδομικά υλικά και έχετε κάποια προσφορά,

Συνέχεια ανάγνωσης